Σχεδόν όλοι οι χρήστες υπολογιστών γνωρίζουν την σπουδαιότητα της ασφάλειας του υπολογιστή ενάντια σε κινδύνους και ιούς. Το Norton της Symantec είναι ένα γνωστό όνομα στον χώρο της ασφάλειας υπολογιστών και το Norton AntiVirus Beta είναι η δοκιμαστική έκδοση της τελευταίας έκδοσης αντιβιοτικού από την εταιρεία.
Το πρόγραμμα εστιάζει στην απόδοση μαζί με ταχύτερο έλεγχο από τις προηγούμενες εκδόσεις, και βοηθάει στην βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας. Εάν μια εφαρμογή βρεθεί να καθυστερεί τον υπολογιστή, θα ενημερωθείτε.
Ωστόσο το Norton AntiVirus Beta εστιάζει στην προστασία του συστήματος από διαδικτυακούς κινδύνους. Χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους, το πρόγραμμα προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο καθώς και την επιλογή για έλεγχο συγκεκριμένων αρχείων. Η αλληλογραφία που λαμβάνετε ανιχνεύεται για ιούς με ελάχιστη καθυστέρηση στην απόδοση του συστήματος.
Νέα χαρακτηριστικά υπάρχουν στο πρόγραμμα όπως το Norton Download Insight. Αυτό ελέγχει τα αρχεία που κατεβάζεται, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από ιστοσελίδες, ή συνημμένων στην αλληλογραφία, και συνδέσμων από άμεσα μηνύματα, για να διασφαλίσει την ασφαλή χρήση τους. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα εκκινήσιμο CD, DVD, USB εκκίνησης για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας χωρίς να κάνετε είσοδο στα Windows.
Είναι πολύ εύκολο να εφησυχάσετε, αλλά ο κίνδυνος των ιών και κακόβουλου λογισμικού είναι πολύ αληθινός. Το Norton AntiVirus Beta προσφέρει ιδιαίτερα αποτελεσματική προστασία που δεν θα έχει επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή.
Σημαντικό: Αυτή η δοκιμαστική έκδοση θα λήξει μετά από 14 μέρες από την εγκατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα επιλέξετε το κουμπί "Renew" για να επεκτείνετε την δοκιμαστική περίοδο άλλες 14 ημέρες. Μετά από 28 ημέρες θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επόμενη έκδοση της δοκιμαστικής περιόδου για να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την δοκιμαστική έκδοση. Όταν εγκαταστήσετε την νέα έκδοση μπορείτε να ζητήσετε νέο κλειδί. Κάθε δοκιμαστική έκδοση του Norton AntiVirus θα λήξει στις 27 Σεπτεμβρίου, 2010. Εκείνη την ημέρα θα χρειαστεί να απεγκαταστήσετε το δοκιμαστικό λογισμικό και να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό που είχατε ή να αγοράσετε την πλήρη έκδοση.
Σημαντικό: Θα χρειαστείτε ένα σειριακό κωδικό που μπορείτε να πάρετε από την σελίδα εγγραφής του Symantec Beta.

Download Norton

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.