Το Panda Antivirus είναι ένα δυνατό εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη προστασία στον υπολογιστή σας από πιθανές εισβολές (ιούς, spyware, rootkits και παρεμφερή).
Η εφαρμογή αυτή σας διασφαλίζει σφαιρική προστασία του συστήματός σας καθώς διαθέτει μια ομάδα από τα πιο ολοκληρωμένα εργαλεία: Antivirus, AntiSpyware, AntiPhishing, AntiRootkit, TotalScan Pro, κτλ. Η νέα αυτή έκδοση του Panda Antivirus συμπεριλαμβάνει μια νέα τεχνολογία η οποία λέγεται “Mega Detection”, η οποία εξασφαλίζει τον άμεσο εντοπισμό για πάνω από ένα εκατομμύριο εισβολές. Το καλύτερο στοιχείο του Panda Antivirus είναι το ότι είναι σχεδιασμένο με την πιο ανεπτυγμένη τεχνική που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο με πραγματικά ασφαλή τρόπο. Αλλά δεν σας προστατεύει μόνο από κακόβουλα στοιχεία που ήδη γνωρίζετε αλλά επιπλέον σας προσφέρει προστασία ενάντια σε οnline απάτες, έτσι ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε στο διαδίκτυο ή να πραγματοποιήσετε τις τραπεζικές σας λειτουργίες μέσω Internet χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε.
Περιορισμοί Δοκιμαστικής Έκδοσης: -Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


Download Panda

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.