Το Nero Burning Rom αποτελεί μία από τις καλύτερες συλλογές εφαρμογών κυρίως εγγραφής CD και DVD σε διάφορα φορμάτ και με διάφορες ιδιότητες.
Με το Nero Burning Rom μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφές CD ήχου από αρχεία MP3 της αρεσκείας σας, να δημιουργήσετε δικές σας συνθέσεις DVD βίντεο σε DVD-5 ή DVD-9, επιλέγοντας τα βίντεο που σας αρέσουν πιο πολύ.
Επιπλέον μπορείτε να γράψετε DVD βίντεο από μητρικά αρχεία DVD, να γράψετε εικόνες CD και DVD σε μορφή ISO, UDF, NRG και να αναπαράγετε αρχεία πολυμέσων.
Το Nero Burning Rom σας δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων για τις ετικέτες που θα καλύπτουν τους δίσκους και για τις θήκες τους, οπότε θα έχετε μια πλήρη παρουσίαση.
Το Nero Burning Rom υποστηρίζει την τεχνολογία LightScribe, η οποία παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης λέιζερ εικόνων στα DVD LightScribe από συσκευές εγγραφής LightScribe. Κάθε συστατικό μέρος πρέπει να υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία.

Download Nero Burning Rom

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.