Με το Kaspersky Internet Security η χρήση του υπολογιστή γίνεται μία ανέμελη διαδικασία. Η εφαρμογή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αποτελεί μία αποκλειστική λύση για όλα τα θέματα διαδικτυακής ασφάλειας. Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, ο υπολογιστής σας μπορεί να προστατευτεί από διάφορους κινδύνους όπως είναι οι ιοί, τα Trojans και τα worms. Επίσης, μπλοκάρει τα spyware και adware και σκανάρει αρχεία, μηνύματα e-mail και τις διαδρομές σας στο Internet. Ακόμα, παρέχει μία παθητική ασφάλεια ενάντια σε απειλές που ακόμα δεν είναι γνωστές.
Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά προστασίας, το Kaspersky Internet Security μπορεί να σας παρέχει ένα τοίχος προστασίας δύο κατευθύνσεων και ένα σύστημα που θα εμποδίσει εισβολές στον υπολογιστή σας. Για περισσότερη ασφάλεια, η πρόσβαση στους πόρους και τα δεδομένα του χρήστη είναι απαγορευμένη σε άγνωστες εφαρμογές. Για να εμποδίσει την υποκλοπή δεδομένων και προσωπικών δεδομένων κάθε είδος keylogger και μη εξουσιοδοτημένες συνδέσεις dial-up μπλοκάρονται από το πρόγραμμα. Όλα τα ίχνη δραστηριοτήτων του χρήστη καθαρίζονται.
Παρόμοια, είναι ενεργοποιημένο από το Kaspersky Internet Security το φιλτράρισμα περιεχομένου, με βελτιωμένη προστασία anti-spam και λειτουργία γονικού ελέγχου.

Download Kaspersky

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.