Πιθανόν το Google Talk instant messaging είναι το πιο αναμενόμενο πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων. Είναι η έκδοση του MSN Messenger που προσφέρει το Google. Με το Google Talk θα μπορείτε να στέλνετε άμεσα μηνύματα ή να έχετε συνομιλία από υπολογιστή σε υπολογιστή με όλες τις επαφές σας που είναι online. Διαθέτει μία απλή beta διασύνδεση, και συγχρόνως διατηρεί τη χαρακτηριστική κομψότητα και απλότητα του Google. Έχει τα βασικά εργαλεία για τη λειτουργία του, όπως να γνωρίζει ποια επαφή δακτυλογραφεί και μπορεί να κάνει έναρξη μίας φωνητικής συνδιάλεξης με αυτή με ένα μόνο κλικ. Ως βελτίωση, τώρα όλες οι επαφές σας στο Gmail μπορούν να προφορτωθούν στο Google Talk. Έτσι τώρα μπορείτε να προσκαλέσετε ή να μιλήσετε με φίλους με ένα μόνο κλικ. Αναμφίβολα το Google Talk θα είναι ένας άξιος αντίπαλος σε όλες τις επιλογές αποστολής μηνυμάτων που υπάρχουν σήμερα .
Επίσημος δικτυακός χώρος:  http://www.google.com/talk/intl/es/
Απαραίτητες προϋποθέσεις: - Λειτουργικό σύστημα: Win2000/XP/Vista - Λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMail - Σύνδεση Internet

Download Google Talk

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.