Εάν ψάχνετε τρόπο να προστατέψετε τον υπολογιστή σας, το NOD32 είναι μια εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε. Το αντιικό αυτό θα προστατέψει το PC σας ενάντια σε όλων των ειδών τις απειλές και θα καταναλώσει πολύ λίγους πόρους συστήματος. Το εργαλείο αυτό είναι φτιαγμένο με διάφορες εφαρμογές.
Η πρώτη είναι γνωστή ως “AMON“ (Antivirus Monitor) και είναι σχεδιασμένο για να εντοπίζει και να δρα ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία ιών, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Δεύτερον, η λειτουργία “Scanner“ επιτρέπει στην ανάλυση ενός ή περισσοτέρων αρχείων και καταλόγων, καθώς και ενός η πολλών δίσκων ταυτόχρονα. Από τον “Πίνακα Ελέγχου“ μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζετε τις ενημερώσεις της βάσης δεδομένων του NOD32, να εντοπίζετε νέους ιούς και να ανανεώνετε την εφαρμογή. Τέλος, το “POP3 Mail Scanner” είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα με σκοπό να ελέγχει και να φιλτράρει τα εισερχόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα POP3 που έρχονται μέσω των πιο συνηθισμένων εφαρμογών.Κατεβάστε το NOD32 και ενισχύστε την ασφάλεια του υπολογιστή σας.
Περιορισμοί Δοκιμαστικής Χρήσης: - Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 30 ημέρες.

Download NOD32

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.